Paardje.jpg (36945 bytes)haflingers.jpg (14020 bytes)Paardje.jpg (36945 bytes)

   Lidmaatschap

't W u l l e m i n h o f
Start ] Geschiedenis ] Fokkerij ] Ceremonie ] Huifwagentochten ] [ Lidmaatschap ] Cursus Menbrevet 'A' ] Paardenmelk ] Winkel ] Menroutes ] Nieuws en Foto's ] Kalender 2018 ] Koetsentochten ] Te koop ] Links ] Contact en Informatie ]

BRIEVEN

 

 

Lidmaatschap 2018

Voor het luttele bedrag van 10 € per jaar wordt u lid van de vzw 't Wulleminhof.  Als lid hebt u verscheidene voordelen.  Bij activiteiten betaalt u veelal een lagere prijs dan niet leden. Zo recupereert u heel snel de bijdrage van 10 €.

We houden u via mail en brieven op de hoogte van onze activiteiten, zoals koetsentochten, de spaghetti-avond en de soupé-avond die het menjaar afsluit.

Voorstellen en opmerkingen zijn van ieder lid welkom.  Het is de bedoeling om de activiteiten danig uit te werken zodat ieder voor 100% tevreden is.

Ment u niet, maar hebt u sympathie voor onze vereniging, dan bent u als steunend lid eveneens welkom.

BELANGRIJK!
Wat wij ieder lid aanraden, is om ook lid te worden van de VLP. In het VLP-lidmaatschap, dat 17 € kost, zit de basis "C"-verzekering. Deze verzekering is alleen van toepassing tijdens clubactiviteiten. De verzekering dekt de BA (burgerlijke aansprakelijkheid) en de LO (eigen lichamelijke ongevallen). Het is best om hierbovenop een "I"-verzekering af te sluiten. Deze kost 15 € en dekt de BA en LO los van de clubactiviteiten. Dit is zeker een aanrader! Meer info: www.vlp.be of http://www.vlp.be/userfiles/Overzicht%20verzekeringen%202016.pdf

Dus, voor een totaal bedrag van 42 € bent u lid van 't Wulleminhof, de VLP en bent u uitstekend verzekerd. Een eigen aanvullende familiale verzekering of verzekering van paard(en) en koets is ook bijzonder aan te raden.

Wenst u lid te worden, neem dan even contact op met Marc Soete.  Hij doet voor u al het nodige.