Paardje.jpg (36945 bytes)haflingers.jpg (14020 bytes)Paardje.jpg (36945 bytes)

   Huifwagentochten

't W u l l e m i n h o f
Start ] Geschiedenis ] Fokkerij ] Ceremonie ] [ Huifwagentochten ] Lidmaatschap ] Cursus Menbrevet 'A' ] Paardenmelk ] Winkel ] Menroutes ] Nieuws en Foto's ] Kalender 2018 ] Koetsentochten ] Te koop ] Links ] Contact en Informatie ]

Sfeerbeelden

 

 

Huifwagentochten
s

't Wulleminhof biedt u een waaier aan mogelijkheden om er met de huifwagen op stap te gaan. In het glooiend landschap rond Poperinge, bezorgen wij u een onvergetelijke tocht. Via landelijke wegen brengen we u langs hoppevelden, pittoreske boerderijen, en wees er maar zeker van dat er wel altijd iets speciaals te zien is.

Voor een hapje en een drankje houden wij regelmatig  halt. Terwijl de paarden wat rusten, kunt u in de meeste gevallen ook eens de oude Vlaamse volksspelen uitproberen. Daag uw vrienden uit voor een partijtje bakschieten, toptafel, troumadam, enz... Jong en oud kunnen genieten van deze spelen, amusement gegarandeerd!

Wenst u op huifwagentocht te gaan, dan kan dit met uw familie, vrienden of collega's of ter gelegenheid van een jubileum, communie, enz...

Ook voor uw huwelijk hebben wij een ceremoniekoets beschikbaar. Het enige wat voor ons telt, is aan uw persoonlijke wensen te voldoen en om u een aangename dag te bezorgen.

Voor verdere informatie kunt u ons vrijblijvend contacteren.  Vergeet ook niet de sfeerbeelden even te bekijken !